Een huwelijk tussen eten & wijn

In 2005 zijn wij gestart met Restaurant Artisan in ons prachtige monumentale pand in de statige Verwersstraat (centrum ‘s-Hertogenbosch).
Aangezien we allebei enorme wijnliefhebbers zijn, was het voor ons vanzelfsprekend om bij elk gerecht een andere bijpassende wijn aan te kunnen bevelen.
Zodoende hebben we altijd minimaal 25 soorten wijn per glas voor u openstaan om uit te proberen! Ideaal voor de wijnliefhebber.

Laurens Frans Buijze is Chefkok / eigenaar en heeft zijn strepen als kok al ruimschoots verdient bij o.a. ‘De Swaen’ in Oisterwijk, ‘De Echoput’ in Apeldoorn en ‘Kasteel Wittem’ in Wittem.
Lonneke Buijze – Bazelmans is Vinoloog / eigenaar en is inmiddels een expert in het proeven en beoordelen van wijn. Haar specialiteit is om wijn en spijs met elkaar te combineren. Zij geeft wijnproeverijen, workshops en heeft een eigen wijnblog: mamadrinktwijn.

BD foto L+L - vk

Ambachtelijk & Biologisch

Bij Artisan werken we zoveel mogelijk met ambachtelijk en biologische producten van het Brabantse land.

Fam Buijze

Familie Buijze

We hebben de afgelopen 12 jaar zeker niet stilgezeten.
Ruim 7 jaar geleden hebben we ons bedrijf uitgebreid met een wijnhandel, waardoor u alle wijnen van Artisan ook per fles of doos kunt aanschaffen voor thuis!

En gelukkig hebben wij het voorrecht gehad om drie prachtige dochters op de wereld te zetten.
Onze oudste dochter Lynn (10 jaar) kan niet wachten om bij Artisan te komen werken. (Ze zal nog een aantal jaren moeten wachten).
En onze tweeling Liza en Lexi (6 jaar) komen maar wat graag naar Artisan voor papa’s lekkere pasta met truffel.
We heten u welkom bij Restaurant Artisan en zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk in de watten te leggen.

Laurens Frans en Lonneke Buijze